Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Stukadoor toevoegen

Wil je (gratis) jouw bedrijf toevoegen? Vul dan jouw bedrijfsnaam, postcode, huisnummer en jouw e-mailadres in. Naar dit e-mailadres wordt een e-mail gestuurd met het verzoek de gegevens verder aan te vullen.

*Geeft een verplicht veld aan.

Jouw bedrijf is belangrijk!

Dat vind jij. Dat vinden wij. Onze bezoekers vinden het belangrijk om alle informatie op één plek te hebben. Op onze website combineren wij een uitgebreide bedrijvengids met interessante artikelen en de mogelijkheid voor bezoekers om direct vragen te stellen. Onze 200+ branchegerichte sites bevatten al meer dan 85.000 vermeldingen, dit zorgt voor meer dan 8 miljoen pageviews per jaar!

Hoe krijg ik mijn bedrijf op jullie site?

Dat is heel simpel. Je hoeft alleen maar het formulier aan de rechterkant in te vullen, waarna je een korte vragenlijst ontvangt. Vervolgens wordt jouw bedrijfsvermelding direct op onze website geplaatst. Het is dan aan jou om jouw profiel zo mooi mogelijk te maken. Hoe beter je jouw profiel invult, hoe meer bezoekers jouw profiel zullen bezoeken.

Uit welke profielopties kan ik kiezen?

Het leuke is dat jij helemaal zelf kunt bepalen welke aanvullende informatie er wél en niet op jouw profiel verschijnt. Wil je een gratis profiel zonder bijkomende kosten? Dat kan! Wil je helemaal bovenin de zoekresultaten worden weergegeven en in de spotlight staan op onze homepage? Dat kan ook! Maak een keuze uit alle mogelijke opties en stel jouw profiel helemaal naar eigen wens samen.

Heb je toch nog vragen?

Vind je het lastig om te kiezen uit de verschillende opties? Of heb je een andere vraag over jouw vermelding? Onze klantenservice zit voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bij ons heb je op werkdagen binnen 24 uur gegarandeerd persoonlijk antwoord, beloofd. Samen kunnen wij ons platform nog verder laten groeien!

Waar wacht je nog op?